Höstkurser

Nu är det dags att anmäla sig till höstens svampkurser: Här kommer tider och information om de som erbjuds. Företag och grupper kan välja egen dag och tid. Anmälan sker till [email protected]

Under våra kurser lär du dig att känna igen och känna dig säker på ett antal mycket goda matsvampar. Samtliga kurser/safaris genomförs tillsammans med en svampkonsulent.

Svampsafari
Vi åker tillsammans med våra bilar till skogen. Efter en genomgång av plockteknik och lite kort om olika typer av svampar ger vi oss in i skogen och plockar svamp. Vi återsamlas mot slutet och går igenom de olika fynden.
Tid: 2 timmar, förmiddag eller eftermiddag, 11 oktober
Pris: 400:-

—————————————————————————————————————

Dagskurs med svamputflykt
En heldag med både en del svampteori, utställning att ta del och lära av och så åker vi till skogen och plockar svamp med en avslutande artgenomgång. Mitt på dagen äter vi lunch och i skogen avslutar vi med fika och hembakat.
Tid: 10.00-16.00, 12 september
Pris: 1 000:-/person inkl lunch och fika

————————————————————————————————————–

Lyxig svampkurs
En kurs där vi kombinerar svamputbildning med boende och god mat. Du anländer kl 17.00  och installerar dig. Vi samlas ganska omgående och hinner lära oss lite om svamp innan det är dags för dusch/bastu innan middagen serveras. Middagen består av en vällagad trerättersmeny samt dryck. Direkt efter frukost fortsätter vi med svampkursen och gör avbrott för en god lunch och eftermiddagsfika. Dagen avslutas kl 16.00. Under svampkursen kommer vi lära oss om olika grupper av svampar, plockningsteknik, giftsvampar, svamp i maten, ta del av en svamputställning, utflykt i skogen med svampplockning, artbestämning mm. Tid: dag 1 kl 17.00 – dag 2 kl 16.00, 9-10 oktober
Pris: 2 400:-/person inkl mat och boende

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0