Dubbla gourmetvandringar

Den här helgen har vi haft gourmetvandring både på lördagen och söndagen. Båda dagarna följde min nya guide, som ska guida på engelska, med för att lära sig vad som ska sägas, prova maten för att veta hur det smakar mm. Under söndagen var även min tyska guide med. Hon måste uppdatera sig inför varje ny säsong då det alltid är en del nya produkter som serveras samt nytt som ska berättas. I år har vi även flyttat ett av våra matstopp.
 
Under lördagens vandring hällregnade det hela tiden och dessutom blåste det rejält ibland. Det gäller att klä sig ordentligt varmt och ytterst ordentliga regnkläder och stövlar förstås. Alla som hade slarvat frös ordentligt och många var ordentligt blöta. Vi hade satt upp alla våra tälttak över maten och även kompletterat med tältdukar att sätta på sidorna för att hålla borta vinden. Det är ett stopp som är extra utsatt när det blåser.
Tyvärr la min mobil av under dagen då den blev blöt i allt regnande. Det har ställt till stora problem för jag är ju instagramvärd för Swedish Welcome under veckan. Mobilen död så gick det inte att lägga in några bilder.
 
På söndagen var det uppehåll men fortfarande ganska kallt. Utan regnkläder på sig så behövdes i stället långkalsonger och även vantar var skönt att ha under delar av dagen. Vilken konstig majmånad vi haft. Alla deltagare under dagen var mycket nöjda och de njöt så mycket så klockan rusade i väg. Massor av godsaker handlade de även med sig från gårdsbutiken innan de åkte hem.
 
Kattfoten i full blom just nu
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0