Jobbarhelg

Den här helgen har verkligen varit intensiv. I går städade jag sex timmar i sträck och hann precis bli klar innan gästerna anlände till Nergården. De kom för tidigt så det var några små detaljer som återstod men sedan kunde de få gå in. Gästerna i Lillstugan var däremot väldigt sena. Det hade varit tufft regnväder att köra i genom hela Sverige och sedan hade de lite svårt att hitta.
 
I dag for jag runt och ställde ut allt till gourmetvandringen. Anders fick ta med de olika gästerna och visa var flytvästarna fanns och hur de skulle göra med båten. Vi hade en väldig tur under vandringen och klarade oss i stort sett från regn förutom lite precis på slutet vid sista stoppet. Efter regnet under morgondagen och natten var det otroligt blött ute i markerna så stövlar gällde under hela dagen. Alla deltagare var nöjda och betonade den goda maten och den fina naturen.
 
När jag åkte runt och plockade ihop efteråt fick den yngste sonen i Lillstugan som är 12 år följa med på fyrhjulingen. Det tyckte han var jättekul. Den familjen ska bo här i fjorton dagar så det kommer nog bli riktigt trevligt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0