Kostweekend

I fredags anlände deltagarna som skulle vara med på helgens kostweekend. Vi drog igång direkt med nuläge, föreläsning, kvällens recept och matlagning. Hela helgen fortsatte med varvning av teori och praktik. Vi hade långa härliga frågestunder, diskussioner och jag gav tips som ska hjälpa i vardagslivet mm. Vi lagade så mycket god mat och bakade en hel del. Vi njöt av maten och hade ofta flera rätter att provsmaka. Detta för att man skulle få möjlighet att upptäcka så många favoriter som möjligt och bli van vid hur man tänker när man lagar LCHF-mat.
 
Alla tyckte att de fick mycket större förståelse för hur det fungerar i kroppen. Kopplingar, hur hormoner fungerar, vad omega 3 och 6 är bra för osv. Det här var en sådan där helg som man som kursledare inte vill ska ta slut. Med bara positiv feedback kändes det kul att upplägget uppskattades. Nu längtar jag till att få ihop ett nytt gäng som vill komma på kurs.
 
Alla de som var med hade redan provat på LCHF en del. Det man märker är att den hjälp och information man får på en sådan här helg är till oerhörd nytta för motivationen och att många bitar faller på plats. Gör man omläggning av kosten på egen hand uppstår så många frågor och funderingar. På Rocklösa får man svar på alla dessa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0