Utesysslor

Nu kör vi hårt på gården. Varje dag plockar vi ner lite träd, kör hem det och kapar och klyver. Vi har en ny modell för vedförvaring på lastpall. I dag tog vi tid och ca 20 minuter behövde vi ha på oss för att klyva en pallsäck full. Anders säger att vi behöver ha 35 för att klara en vinter men jag tycker att vi ska satsa på 60. Det gör ju inget om det blir lite över för kommande eldningssäsong.
 
Det är så otroligt skönt att ha arbete utomhus att göra varje dag. Några timmar i den kalla, härliga vintern gör gott för själen och välmåendet. Dessutom blir det snyggt när vi tar bort träden. Just idag var vi vid Åstugan igen och fällde på sluttningen ned mot ån. I morgon har vi bestämt att ge oss på gallring i granskogen.
 
Igår hann vi även en tur till återvinningsgården. Varje gång vi far iväg har vi hela hästsläpet fullt. Det är otroligt att det kan samlas så mycket som ska slängas. På fyndhörnan gjorde vi några riktigt bra fynd för vår dotters räkning. Att gå in där är belöningen när man slitit med skräpet först.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0