Köttlådor

I dag var det kurs igen. Den är gången handlade det om livsmedelslagstiftningen och regler kring hantering och försäljning av köttlådor. De hade fått tag i en föreläsare av högsta kvalitet som verkligen kunde sin sak. Inte ens lagstiftningen blev tråkig att lyssna på med denne man som gjorde allt förståeligt och hade massor med exempel från verkligheten att berätta om. Jag lärde mig massor med nytt och fick även reda på att de regler som gällde när jag byggde köket i Nergården numera är mycket uppluckrade och inte alls så stränga.
 
På eftermiddagen var vi på studiebesök på en gård som föder upp en svensk gammal koras, Rödkulla. De berättade om sitt kött, hur de sålde, vad de fick betalt och så fick vi se hur kossorna hade det och deras nybyggda gårdsbutik med café.
Kalvar från en annan gård
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0