Vilken dag

 
I dag var det avslutning på projektet Gnesta företagsutveckling. Ett projekt som gett oss företagare massor med ökad kompentens genom mängder med kurser av hög kvalitet, föreläsningar, möjlighet till nätverkande mm. Det hela avslutades med ett helt program. Bl a blev jag och några till intervjuade på scenen  av Tomas Tengby om vad vi fått ut av projektet. Några riktigt bra programpunkter fick vi lyssna på med många skratt men även mycket  matnyttigt att ta med sig. Efter en god middag var det sedan diplomutdelning och några som lyftes fram lite särskilt.
 
Som ni ser på bilden ovan blev jag utsedd till projektets företagare nr 1 med motiveringen:
 
En företagare som vågat göra en betydande utvecklingsresa och visat framgång i arbetet, som har deltagit aktivt och även fungerat som ambassadör för projektets insats. En företagare som helt enkelt rustat sitt företag för att möta framtidens och marknadens krav!
 
Blev mycket överraskad och oerhört glad för utmärkelsen. Har inte riktigt hunnit smälta det ännu känner jag men det är stort att bland så många (137 stycken) duktiga blivit utvald som nummer ett.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0