Vilken dag

Oj vilken intensiv dag. Gick ur sängen extra tidigt och började omgående packa allt som skulle ut på de olika stoppen till matvandringen. Kastade i mig lite frukost och skyndade mig mata höns och ankor. Allt blev precis färdigt till att jag var tvungen att åka för att hinna till dagens första studiebesök. Vi är ett gäng kvinnor som under ett år deltagit ett projekt om utveckling av företaget. Den här dagen skulle vi hälsa på hos några av deltagarna. Först besökte vi en mysig butik i Trosa. Där var en blandning av nytt och antikt och väldigt många olika saker att välja på. Hade en liten påse med mig hem.
 
Sedan styrde vi kosan mot Gnesta för fika och besök i Ljusboden. Oj så många vackra ljus det fanns att välja på. Jag hittade en ljusstake som jag tror kommer passa bra till vårt batteriljus.
 
Därnäst var det dags att fara till Rocklösa för att alla skulle gå en förkortad matvandring. Det var så trevligt och vi hade en enorm tur med vädret. Det kom lite precis när vi startade men sedan kom solen och det blev så varmt. Vi hade satt upp ett tälttak vid stora stoppet för säkerhets skull. Mot slutet duggade det lite men alla bord fick plats under  taket. När vi gick vidare var det uppehåll igen. Alla njöt och var rejält mätta när vandringen var slut. Sedan handlade några av varorna i butiken och efter det for vi alla iväg till Strängnäs för att besöka Hallins optik. En trevlig avslutning på dagen och vi blev även bjudna på lite ost. Jag som inte hunnit äta så mycket under dagen tyckte det smakade extra bra.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0