Lättare att hitta

Nu har jag just fått hem de första skyltarna som ska göra det lättare att hitta här på Rocklösa när man kommer som gäst. Jag ska komplettera med fler nu när jag vet hur de ser ut i verkligheten.
 
 
På eftermiddagen gav vi oss på en riktigt stor hög med ris som jag samlat ihop från slyröjningarna. I botten låg material från förra året och sedan var det massor från i år. Det tog sig direkt och efter ett par timmar hade högen brunnit ner.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Kerstin Stenman Pettersson

Hej
Jag har följt din blogg sedan jag upptäckte att du hade hästen Utrofé (Totte) på din gård. Vi köpte honom till vår dotter hösten 2007 då hon ville satsa på dressyr. Tyvärr skadade han sig redan i transporten hem till oss i Högbo och under hans konvalesenstid hann vår då tonåriga dotter tröttna och vi sålde honom vidare redan på våren 2008 då han äntligen började bli bättre. Han hamnade på en gård utanför Örebro och sedan såg jag att han var hos dig på Rocklösa gård. Jag blev alldeles varm i hjärtat då jag såg att han fick gå på lösdrift och få vara häst. När vi köpte honom fick han bara gå i en liten hage någon timme om dagen och det är inte min idé om bra hästhållning. Jag undrar nu vad som har hänt med honom då jag inte har sett någon information om honom på ett tag? Tack för en fin hemsida och blogg. mvh Kerstin Stenman Pettersson, Sandviken

Svar: Hej! Jag skrev ett svar till dig på facebook. Fick du det?
Rocklösa

2013-10-06 @ 20:20:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0