Nyhetsbrev

Här kommer det senaste nyhetsbrevet. Vill du lätt lösa dina julklappsbekymmer så läs extra noga på våra julklappstips.
 

Hej!

Nu närmar sig julen med stormsteg och snart är detta år slut. Nedan kommer några julklappstips men först lite om året som gått.

Det har varit ett mycket spännande år med uppstarten av något helt nytt med ”Rocklösa Matvandring". Har du missat vad det är kan du läsa mer här www.matvandring.rocklosa.se  Drygt 100 personer var med och vandrade under säsongen och vi fick många uppskattande ord från lyriska deltagare. Som grädde på moset blev Matvandringen, i hård konkurrens, utsedd till Årets värdskap i Sörmland, läs mer (och när du är inne på länken, passa på och gilla oss på facebook) https://www.facebook.com/pages/Rockl%C3%B6sa-matvandring/466169546787127 i inlägg från 21 och 22 oktober. Jag blev inbjuden till diplomutdelning och sedan har det skrivits många artiklar och varit många intervjuer kring det hela. Jag blev t o m inbjuden till Sveriges Radio för att delta i ett morgonprogram. Här kan du lyssna på intervjun http://www.matvandring.rocklosa.se/utmarkelserpress/  Utmärkelsen visar att min produkt håller högsta klass och eftersom det varit min målsättning känns det extra roligt att ha lyckats.

Förutom vår matvandringssuccé hade vi under året en weekendkurs i bättre hälsa och välmående genom naturlig mat med lite kolhydrater. Gänget åkte hem med mycket kunskap och inspiration till lätt, snabb och bra matlagning och bakning. Samtliga deltagare äter fortfarande på det ”nya sättet” och i kontakt med dem säger de samtliga att inget kan få dem att byta tillbaka till den gamla livsstilen. Blir du nyfiken kan du läsa på min kostrådgivarsida www.godaval.se

Vårt turistboende har under året kvalitetsmärkts av Swedish Welcome i ett system där man väger samman hur vi jobbar med hållbarhet och miljö samt kvaliteten på boendet. Vårt stora hus Nergården fick omdömet "Utmärkt" och den totalrenoverade Lillstugan med bl a badrum fick omdömet "Mycket bra" Hårt arbete ligger bakom detta så vi är mycket stolta över att lyckats nå så långt.

 

Fyra mamma(pappa)-barnridläger blev det under säsongen trots att planen var att lägga ner verksamheten. Nu blev det inte så p g a den enorma efterfrågan. Hästarna tyckte det var kul och alla deltagare tjatade om att vi måste fortsättaJ.

Som avslutning på allt det roliga har vi också haft flera Horse Assisted Education (HAE) - kurser. Vill du vara med på personlig utveckling, bättre ledarskap och kommunikation är det här grejen för dig. Många som går kommer tillbaka igen och vill utvecklas mer - det säger väl allt? Här kan du läsa mer om vad HAE är www.upplevelseochutveckling.se

JULKLAPPSTIPS

Vi säljer presentkort inför julen och här kommer några tips:

Alla älskar god mat, vacker natur och får man sedan trevliga berättelser från en guide blir upplevelsen perfekt. Följ med på en

- Matvandring 995:-

- Matvandring med slottsboende (2-dagarsupplevelse) 2.395:- Läs mer här: http://rocklosa.blogg.se/?tmp=669118  inlägg "Ovanlig dag" och här https://www.facebook.com/pages/Rockl%C3%B6sa-matvandring/466169546787127 inlägg 25 nov.

- Fårskinn från gårdens får, stora mycket vackra, tvättbara i olika färger från 1400:-

-  Vi rensar lite i vår sadelkammare och har några billiga sadlar fr 300:- som kan bli bästa julklappen till hästtokiga barn. Träna den perfekta sitsen t ex genom att lägga sadeln på en stock eller bygg en snöhäst i vinter. Bara fantasin sätter gränser.

- Svampkurser av olika längd.

Sist men inte minst. Ge bort en inspirationsweekend för bättre hälsa. Något man kan unna sig själv eller ge till någon som man verkligen bryr sig om. Julklappen som gör att du kommer må så mycket bättre och förebygga välfärdssjukdomarna. Pris: weekend (2 dygn) 3.650:-

Jag önskar er slutligen en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR och visst ses vi väl under 2014.

Många varma hälsningar

Lena Gawell

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0