Tajt med tiden

Den här hösten är det verkligen fullt i schemat. I går började dagen med ett besök på veterinärkliniken med Henry. Det var dags för kontroll igen av hans framknän. Det ena hade bättrat sig men tyvärr var det andra ungefär som första gången. Han fick nya ledsprutor och nästa besök är om fyra veckor.
 
Vi hann precis hem och stoppa lite mat i magen så var det dags för det jag skrev om igår. Domina.
 
Därefter kom Anticimex ut. Vi har fått rena råttinvasionen. Han gillrade upp lite fällor, beten och något slags pulver som de får på sig när de passerar. Har vi tur gillar inte råttorna vår gård utan flyttar till någon annan. Vi har varit förskonade i femton år från råttor men nu dök de upp. Kanske beror det på att katterna börjar bli lite åren och inte är på jakt lika intensivt längre.
 
Smurfen har hunnit bli 16 år
 
I dag har vi flyttat lite hästar så nu är några placerade i lösdriften inför vintern och har fått sin första ensilagebal. Bouchette fick igår en ny kompis i Rasmus och idag flyttade vi även dit Dominans. När Dominans kom blev hon så glad och skulle skydda honom från den hemska Rasmus. Redan på eftermiddagen hade det lugnat sig och snart kommer de vara en liten flock som håller ihop.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0