Värme och nya beten

Äntligen känner man att det tänker bli sommar. Fleecetröjan har åkt av och det var nästan lite svettigt att städa Nergården idag. Till helgen har vi läger så nu är det putsat överallt.

Tottes gäng har bytt hage och har nu mer att äta och även Bouchettes grupp går nu på nya marker. Bouchette, Domina och Dominans går i den jättestora hagen på andra sidan ån. Det är så mysigt att ha hästar där för man har så bra uppsikt över dem från gården. Det är alltid lika njutbart att se hästar som betar. Mulle-gänget tog saken i egna händer och sprang rakt igenom tråden där det är en grind på Börsnäs. Det gjorde att de hamnade i en hage med massor med gräs så där får de gå kvar ett tag till. Det var en massa människor i stugan därborta så jag vet inte om de blev rädda eller något för de brukar inte gå igenom elstaketet.


Totte-gängets föregående hage

På onsdag kommer hovslagaren. Det är hög tid för några tappskor har det blivit. Skönt också att inte alla hästar ska transporteras från Börsnäs. Det blir många mil att gå när hela gruppen är där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0