Vid Hjälmarens strand

Två kursdagar till är nu avverkade. I går handlade det om matlagning utomhus och regler för det. Till lunchen fick vi gå ut och ner till stranden och där lagade vi mat. Det grävdes gropar där elden gjordes upp och sedan hängde grytorna över elden. Vi åt grönsakswok med stekt lamm och vitlökssås. Det smakade underbart gott. Det är en speciell känsla att laga sin mat utomhus.



I dag har vi haft en superbra föreläsning på förmiddagen. Den skulle handla om guideteknik men det kom även med en hel del annat. En så kunnig kille. Jag tror han var expert på det mesta som hade med natur, kultur och historia att göra. Han kom från Linköpings universitet där de tydligen bedriver en guideutbildning.

Vi har varit på Herrallets konferens dessa dagar som ligger väldigt fint vid Hjälmaren. Men där upphör det positiva. Det var kallt i konferenssalen så man fick ha jackan på. Maten var så tråkig och salladsbordet en katastrof. På bardisken hade de en krukväxt som var helt vissen. Personalen såg faktiskt likadan ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0