Vilken resa!

Som ni märkt har jag inte bloggat på två dagar. Mycket sällsynt. Anledningen är att jag varit ute och rest. Sörmlands turism anordnade en studieresa till kreativa, framgångsrika företag inom besöksnäringen. Vi har varit vid södra Sveriges största skidbacke. Där har t o m SM i slalom genomförts. Efter det var vi på Ästads vingård med Sveriges största vinodling, fantastiska bastumiljöer med sex olika typer av bastu. Vattenfall, porlande bäckar oxh dammar med källvatten. På kvällen hade vi en höghöjdsaktivitet och klättrade runt på en höghöjdbana.


Bussen rullar

Nästa dag shoppade vi en stund på Ullared och sedan lyssnade vi på ett fantastiskt föredrag av deras VD. Förstår att de är framgångsrika med en sådan styrning. Otroligt affärskoncept som blvit så framgångsrikt. Några timmar senare var vi framme i glasriket och bodde på Kosta boda glashotell. Hela hotellet var smyckat med konstglas. Även en hel del i varje hotellrum.


Tillsammans med en medresenär i baren. Lägg märke till bardisken i glas, konstverket på bordet och lamporna.

Nu idag, sista dagen var vi i Ödeshög hos företaget Urnatur. Deras koncept var ett enkelt boende i små hus i skogen och i träden. Trädhusen var riktigt häftiga.


Ett litet hus i skogen

Sammanlagt var det en fantastisk resa med så många stimulerande möten. Även det här att man lär känna alla på bussen lite mer ger också nya affärsvägar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0