2010 års sista läger

Den här helgen har jag årets sista mamma-barnläger. Snö och is ligger fortfarande kvar så vi blev tvungna att brodda de hästar som skulle gå den här helgen. Ett himla jobbigt göra och inte ryggvänligt alls. Hovslagaren kommer nästa vecka och då ska vinterskor och sulor på. Synd att snön inte kunde vänta tills  efter att han varit här.

Jag gjorde om lite i dagens upplägg för att vi skulle hinna rida klart innan det blev för mörkt. Det blev fika efter andra ridpasset i stället. Det fungerade mycket bättre och blev inte lika stressigt. Efter fikat kunde alla mysa med sina hästar och borsta av dem och sedan fanns det gott om tid att smörja träns och sadel samt mocka. Efter dusch och bastu för deltagarna var alla hungriga och åt av alla rätter med god aptit. Så här i höstmörkret blir det lite extra mysigt inne med levande ljus lite här och där.

All frisk luft och fysisk avktivitet gör att alla nog sover som stockar i natt. I morgon ska deltagarna rida två pass och sedan bär det iväg hem igen.


Grattis och Totte är med på lägret

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0