Sista dagarna

Vår sista heldag med lägret avslutade vi dagen med en liten träningstävling. Den här gången valde vi att ha hoppning. Alla hjälptes åt att bygga banan och så dekorerade vi med lite blommor och löv. Det blev väldigt fint och såg så inbjudande ut. Sedan fikade vi och så var det dags för lära sig läsa en banskiss och så gå banan. Alla gick minst en gång ensamma och memorerade in vägen i huvudet.


Vi går banan tillsammans

Vi började med första gruppen som värmde upp och sedan hoppade var och en. Det gick riktigt bra och många kom runt felfritt. Vi hade också stilbedömning eftersom jag tycker en bra hoppstil som hjälper och inte stjälper hästen är allra viktigast. I den andra gruppen var det fler som var orutinerade men det gick bra för dem också eftersom bommarna inte låg så högt.

I eftermiddags åkte hela gänget från Rocklösa efter att vi hade haft lägeravslutning. Ylva, Emelie och jag for runt med dammsugarna och städade alla hus. Nu är det rent och klart att ta emot nästa gäng på söndag. Innan dess ska vi hinna få in hela vår ensilageskörd. Anders kör just nu och sedan ska jag avlösa honom. Det blir nog jobb fram till 12 i natt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0