Några intensiva veckor

På eftermiddagen kom idag 13 barn/ungdomar till Rocklösa. Vi har alltid ankomsttid 15-16 och i år hade jag skärpt tonen i utskicken med informationen. Tidigare har det alltid var några som kommit innan 15.00. T o m så tidigt som 13.30 har det hänt att någon dykt upp. Eftersom vi har så mycket att göra inför varje läger och helt enkelt inte varit redo för att ta emot innan tre så har det kännts väldigt jobbigt. I år har jag alltså varit väldigt tydlig med att anläggningen är stängd fram till kl 15.00 och att man därefter har en hel timme på sig att anlända.

På detta första läger fungerade det perfekt. Den första kom ett tag efter första utsatta tid och sedan rullade det in bilar i en jämn lugn ström. Det blev en bra spridning så att alla hann få sin information. Kan det fortsätta på detta viset är det helt perfekt.

I morgon blir det spännande när alla nya elever ska testa sina hästar/ponnyer för första gången. Det kan vara lite chockartat att rida mina hästar som inte är avtrubbade eftersom de inte går som ridskolehästar. Vi la grunden under kvällen med lite sitsövning på stolen så att alla skulle vara bättre förberedda inför sitt första ridpass här på Rocklösa.


Bilbo ska vara med på det nya lägret


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0