Shoppingresa

Gavel nr två är färdigläktad och målad. Nu ska bara lampan upp och sedan flyttar vi vidare till nästa. Måste börja morgondagen med att måla mer läkt och även köpa ytterligare ett paket för att det ska räcka till allt.

Mitt på dagen åkte jag och Anders på shoppingrunda till Stockholm. Vi hade en lång lista med sådant vi skulle gå och titta på - hammock, entrétak till Nergården, räcke och stolpar till terassen, gasolgrill plus en massa annat smått och gott.

Vi gjorde några snabba besök på några ställen för att kolla av sortimentet men åkte sedan upp till Stockholm och hälsade på Anders föräldrar och tog en fika tillsammans med dem. Klockan hann bli halv fem innan vi kom därifrån och då bar det av till IKEA. Där är det lätt att det tar tid och alltid upptäcker man att man behöver en massa saker. Vi skulle också titta på bordsundereden som vi tänkte använda till glasskivor vi har stående. Dessa tänkte vi göra bord av till terassen. Är så trött på träborden som bara blir fula.

Efter IKEA hade vi bestämt att vi skulle besöka byggvaruhuset Hornbach. Vi hade aldrig varit där och jag har heller inte hört någon annan som besökt dem. Vilken positiv överraskning. Stort, luftigt, enormt sortiment, bra uppmärkt och det allra bästa - kunnig personal  strategiskt placerad som var lätt att hitta och fråga. Alltid bra svar och hjälp. Inte nog med det utan vi hittade precis det vi sökte till terassen och sprang även på hyllplan till bra pris till min hästgarderob i stallet. Om räcket blir så bra som vi tror till terassen åker vi upp någon av de kommande dagarna och köper resten. Nu handlade vi bara fyra meter med oss som prov.


Ett ställe med massor att välja på

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0