Omskötta hovar

Idag har min hovslagare Johan varit här och verkat och skott hästarna. 14 stycken hann han med under dagen. Några av dem är det bara verkning på och några har bara skor fram. Det är ett väldigt springande med hästar en sådan här dag. Alla är så utspridda i olika hagar så det blir mycket motion. Två grupper går på Börsnäs så bara att ta dem fram och tillbaka blev 1/2 mils promenad.


Musseron fick gå hem från Börsnäshagen. Han skötte sig exemplariskt och tog skydd bakom Grattis om det var något som var otäckt på vägen

Dominans fick gå lös eftersom Anders och jag hade tre stora ston att leda från den hagen. Han följde med så snällt så det var inga problem. Det hade blivit lite stökigare om vi mött en bil på vägen men vi hade tur och ingen dök upp varken när vi tog hem eller ledde tillbaka till hagen.

Vi tog av alla flugtäcken och flughuvor på de som hade det på sig. Nu är det inga bromsar och hästarna tycker det är skönt att kunna klia sig, rulla sig i lera och vårda sin päls. Vi får väl sätta på igen om värmen och bromsarna kommer tillbaka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0