Hö, gäster och Miljon

Det kan verkligen hända mycket på en dag ibland. Att ha ridläger gör att dagarna verkligen är proppfyllda och man får knappt en sekund över. Ändå händer det en del extra saker ibland. Det började med att vi vid dagens uteritt mötte två cyklister. Den ena är släkt med Anders och de var på väg till oss på Rocklösa för de hade hört talas så mycket om vår gård men aldrig varit där. Eftersom de var på cykelsemester ville de också ha någonstans att övernatta så de bodde under natten på vårt Bed and Breakfast. Jag hann att prata lite med dem medan jag lagade kvällens middag.

Åt lite snabbt och sedan bar det iväg till Brolöten. Jennie som lånar Miljon av mig var där med honom och jobbade som praktikant under en period och det var ett gyllende tillfälle att träffa dem leftersom det ligger så nära. Jennie red en stund och Emelie på Brolöten som undervisat henne under några veckor kom och hjälpte henne lite med ridningen. Det hade verkligen gått framåt. Det kändes bra. Nu gick Miljon stadigt i form. 


Miljon

När jag kom tillbaka till Rocklösa tog vi ett glas vin med våra gäster. Det var lite mygg men det gick att sitta ute till halv tolv fast då började det bli lite kylslaget. Det hade regnat lite till och från under dagen så dimman låg tjock ute på gärdena.

I dag var det bra torkväder så det regn som kommit torkade snabbt bort från höet. Det var sedan dags att bala det och den första proppfulla balvagnen är tömd och inkörd på skullen. Det blev nästan en full vagn till och den ska vi lasta av i morgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0