Slutmätt

Tänk vad tiden går fort. Min första uppfödning Miljon har hunnit bli 8 år. När en ponny är 8 år är det dags att göra en slutmätning av mankhöjden på dem. Nu har Jennie som har honom på foder varit iväg på mätning och Miljon blev mätt till 144,2 cm. Vid förra mätningen som gjordes vid 6 år var han 141,5 cm. Han hade före det varit högre men blivit riden alldeles för hårt hos den första fodervärden som hade honom vilket gjorde att han faktiskt blev lite lägre. Det är känt att man kan trycka ihop dem med för tung ryttare och hård ridning vilket en del utnyttjar för att få ponnyn inmätt till en lägre höjd. Fula tricks.
Så här fin var Miljon i somras när han och Jennie vann sin första dressyrtävling.









Ni är väl också nyfikna på vem det var på bilden vid sista "Veckans fråga"? Kolla de vita benen och jämför. Rätta svaret är Miljon. Antonia gissade först och gissade rätt, grattis. Det var ovanligt få gissningar och det beror nog på att det inte var så lätt den här gången. Men man måste inte vara bergsäker, det är inte farligt att gissa fel, så kom igen nästa gång.

Kommentarer
Postat av: Micaela Karlström

Oj vad tiden går! Jag minns när jag var på läger hos er och han var ett litet föl. Han ville oftast inte gå framåt från/till hagen så det blev att putta på bakifrån! :-)

2010-01-30 @ 10:59:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0