Provlagning

Nu dröjer det inte länge innan årets lägersäsong drar igång. På våra weekendläger med mamma-barn serverar vi alltid extra god mat. Vi vill variera oss så kommer man flera gånger så får man äta nya maträtter. Det gör att jag under lågsäsong ständigt är på jakt efter nya recept med helsmarrig mat. Inte nog med att det ska vara mycket gott, det ska heller inte vara för komplicerat att tillaga. Det tredje kravet är att även barn ska tycka om det. Den sistnämnda faktorn är faktiskt svårast. Oftast gillar inte barn om det är för mycket hoprört.

I dag provar vi ett nytt fiskrecept och så en dessert. Receptet på efterrätten ingick i kokbokshäftet jag fick av min dotter i julklapp.


Lax under grönt täcke med dragonsås


Fromage blanch

Kommentarer
Postat av: Alex

Blev det gott? :D

2010-02-12 @ 13:24:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0