Måsten

Så är det då dags för ett av samhällets måsten. Det är dags att deklarera. Det sista i bokslutet gör jag alltid i anslutning till det och sedan gäller det att lägga ihop alla siffror rätt. Det tar alltid mycket längre tid än vad man tror så nästan hela den här söndagen gick åt för att få det klart. Nu ligger allt packat i kuvertet. Det är nog rekordtidigt. Brukar alltid sitta kvällen innan sista datumet.
 
I dag gjorde vi ett spännande moment i renoveringen av Lillstugan. Det var dags att flytspackla golvet i duschdelen. Tre säckar skulle gå åt och vi hade fyra för säkerhets skull. Spacklet rann ut bra men det visade sig att vi behövde fem säckar. Det var bara för Anders att kasta sig i bilen och köra till Eskilstuna för att handla mer. Det var viktigt att fylla på innan det andra stelnade helt. Slutprodukten blev riktigt bra och golvet lutar som  det ska till golvbrunnen.
 
I morse hade vi riktigt fint besök vid fågelbordet. Två stenknäckar var här och knaprade solrosfrön. Jag sov men Anders la märke till dem och tog några kort för att visa mig. Han är dålig på fåglar men förstod att de inte var några av de vanliga eftersom han inte kände igen dem.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0