Vilken avslutning

Vad lyckad vår avslutning för aktörer i Kosläppet blev. Vi pratade och utbytte tankar till och börja med och sedan åt vi en väldigt god middag. Vi började med en melongapazcho och en grön drink bestäende av bananer och vilda växter, därefter marinerad fläskytterfilé som vi grillade. Marinaden var den som jag la ut här på bloggen i januari. Måste säga att den är väldigt god. Till köttet hade vi kokt sparris och en squashsallad. Slutligen avslutade vi med jordgubbar, hemgjord chokladsås, vispad grädde och riktig italiensk galss gjord i Björnlunda. Var riktigt mätt efter alla rätterna.
 
Jag hade en snärjig dag då middagen skulle förberedas. Just nu grävs vägdikena längs vår väg så alla stängselstolpar skulle ner och sedan sättas upp igen när grävningen var klar. Jag passade även på att fylla på i frysen med vilda växter inför kommande gourmetvandringar. Det är nu de är som allra godast.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0