Vi åt gädda

Det unga paret i Lillstugan är mycket ute och fiskar i sjön. I morgon åker de hem igen så idag var han iväg extra länge på sjön. Vi fick både en gäddfilé och en hel gädda av dem när de kom tillbaka. Filén fick bli vår middag. Den åkte på grillen med lite olja, salt och citron på sig och till gjorde vi ett folieknyte med aubergine, tomat, lök och kryddor. Oj, så gott det blev. Anders började t o m att prata om att köpa sig ett fiskespö och börja fiska.
 
I morgon byter vi gäster både i Lillstugan och Nergården. Det blir en hård dag att hinna städa båda innan nya gäster dyker upp vid 16.00. Nuvarande gäster lämnar husen kl tio så sedan har jag sex timmar på mig. Det låter mycket men det är det inte. Bara att dammsuga Nergården tar en och en halv timme.
 
På kvällen måste jag göra de sista förberedelserna inför söndagens gourmetvandring. Förut lovade de busväder men nu verkar det bli lite mindre dåligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0