Brev till alla

Nu har jag äntligen fått iväg ett nyhetsbrev till tidigare kunder. Lite sent men några kanske nappar på några av mina julklappstips. Här kommer brevet så att även ni får ta del av det.
 

Hej!

Här kommer några julklappstips i sista minuten från oss på Rocklösa gård. Presentkort skickas omgående så ni har dem till jul. Fysiska varor skickas eller så kanske vi kan träffas på lämplig plats för överlämnande. I bifogad länk har ni nyhetsbrevet inkl bilder.

 Presentkort på en gourmetvandring  

Gourmetvandring Kort (1,5 timme) Ny för året).                     

- Vandringen tar 1,5 timme
- Vandringen är 1 km
- Du får äta av ett 30-tal olika produkter från 25 sörmländska mathantverkare
- Professionell guidning

Under 1,5 timme vandrar vi, knappt 1 km, bl a till vår vackra ekhage med gårdens äldsta ek. Vi stannar några gånger för att lyssna på guidens spännande berättelser om både omgivningarna, naturen och maten och för att äta och njuta av de många underbara smakerna från olika mathantverkare i Sörmland. När alla är mätta och nöjda återvänder vi till vår startpunkt där det även finns tillfälle att handla av alla delikatesser i vår lilla gårdsbutik.
Denna tur går över relativt slät mark i naturen och innehåller ett par mindre stigningar.
Pris: 895:-/person inkl mat och dryck.

Gourmetvandring (5 timmar) (samma som föregående säsong).

- Vandringen tar 5 timmar
- Vandringen är 4 km
- Du får äta av ett 55-tal olika produkter från 30 sörmländska mathantverkare
- Professionell guidning

Välkommen till en njutningsfull och intressant heldagsupplevelse. Under vår vandring på drygt 4 km hinner vi både besöka många olika vackra platser och stanna ofta för att njuta av de uppdukade borden fyllda med smaker från småskaliga mathantverkare i Sörmland. Gastronomiska upplevelser utöver det vanliga. Vi möter historien genom stenåldersfynd, njuter av ängar, ljudet från vatten, besöker skogar, ekhagar och fascineras av det vackra och varierade landskapet.

Guidens spännande berättelser ger kunskaper och insikter som kryddar hela upplevelsen. Efter en härlig dag tillsammans avslutar vi med att besöka vår lilla gårdsbutik. Där kan du köpa med dig av dina ”favoriter”.
På denna tur vandrar vi på djurens egna stigar genom landskapet och terrängen är kuperad.
Pris: 1.350:- inkl mat och dryck.

30% av årets deltagare har fått gourmetvandringen som present/julklapp. De är alla så nöjda och vi har fått otroligt fin feedback. Här kommer några kommentarer. Fler hittar du på vår hemsida www.rocklosa.se Där kan du även läsa mer om vandringarna.

•Mycket nöjd. Guiden var påläst, engagerande. Maten smakfull. En mycket trevlig dag i den vackra Sörmländska naturen.   Ilona

•En riktig höjdare   Günther

•Rekommenderas varmt. Annorlunda, proffsigt och mycket gott.   Monika Fransson

•Fantastiskt natur och matupplevelse. En bra födelsedagspresent där man själv kan följa med.   Eva Ivervall

Andra julklappstips:

Vi har åtta stycken extremt stora fårskinn till försäljning. Så här stora hittar du sällan på marknaden så passa på att skaffa något som är helt unikt. De mäter från 110 cm på längden och uppåt. Samtliga är tvättbara i tvättmaskin och de finns i färgerna vitt, grått och nallebrunt. Pris: 2.500:-     Först till kvarn………….

Några goda marmelader till osten. Småskaligt mathantverk med kvalitet. 75:-/styck

12-pack med våra goda ägg. Småskalig produktion på hönans villkor. Just nu med princessägg som smakar extra bra. Perfekt att ge bort i stället för en julblomma. 70:-/pkt

›Presentkort på en svampkurs, en kost- och hälsoweekend eller ett avkopplande boende en natt eller fler här på Rocklösa.

 

Varmt välkomna med er beställning. Jag hoppas dessa rader ska ge er bra tips både inför julen men även till kommande födelsedagar, bröllop o dy.

Jag önskar er slutligen en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR.

Många varma hälsningar

Lena Gawell

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0