Sörmlands Ullared

Det har i dagarna öppnat en jättestor butik i samhället Sparreholm bredvid Stjärnhov. Där finns en nerlagd fönsterfabrik som nu är omgjord till 6000 kvm butiksyta. Ägaren satsar på att skapa ett nytt litet Ullared. Nyfikna som vi var tog vi en tur dit under dagen. Det var så mycket bilar som åkte in och ut så man undrar var alla kommer ifrån. Det var verkligen stora ytor inne i affären och det gjorde att det inte var någon som helst trängsel. Men sedan kom problemet. Kön till kassorna gick igenom hela affären. Skulle inte förvåna mig om det tog två timmar att stå och vänta på sin tur.
 
Vi spanade i alla fall in en del saker som vi vill ha. Måste säga att det var fantastiska priser och mycket bra varor. Det mesta är kläder men det fanns även en del heminredning. Nästa tur dit blir på en vardag. Då borde det inte vara lika mycket folk kan man tycka.
 
Det som är toppenbra med att de öppnat denna butik är att alla mina boendegäster nu kan åka och verkligen shoppa på ett bra ställe. Nästa alla vill ju hinna med lite sådant när de har semester.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0