Utvecklande kurs

I lördags var det dags för HAE-kursen. Vilket bra väder med värme och sol hela dagen. Det var en spännande dag där deltagarna gjorde olika övningar med hästarna. En av deltagarna hade varit med på en kursdag för flera år sedan och det var fantastiskt att se hennes förändring under dagen. Det är magiskt vilken kraft det är i det hela. Hästen sätter verkligen igång tankar hos deltagarna. Efter en riktigt lång dag sa alla att de ville komma igen och bygga på med ytterligare en dag. Det ser jag fram emot.
 
På kvällen var vi bortbjudna till goda vänner som bor ca 5 km från oss. De hade fiskat kräftor som de bjöd på. Oj, vilken njutning. Kräftorna var helt fantastiska och jag kunde inte sluta äta. De andra tyckte nog att jag var lite jobbig som aldrig blev klar så att de kunde böjra med nästa rätt. Det blev en trevlig helkväll och vi cyklade hem i mörkret på natten.
 
Det blev ingen sovmorgon för boendegästerna skulle ha frukost innan de åkte iväg. Det gick snabbt att få fram allt. Det är trevligt med gäster. Brukar försöka prata lite med dem och det är alltid intressanta samtal.
 
Grattis var med på förmiddagen på HAE-kursen
 
.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0