Myskväll

Har idag haft ett möte med en av mina matvandringsleverantörer. De har bytt ombud så det var kul att lära känna varandra lite grann. Han var djupt imponerad av hur vackert landskapet i Sörmland var. Just nu är det verkligen praktfullt i naturen. Ekarna  lyser med sina höstfärger. Det är roligt för det skiljer ganska mycket mellan varje individ så det blir färgrikt.
 
Fredag kväll är en riktig myskväll. Oftast äter vi något riktigt gott kött, egenproducerat förstås och sedan kommer det några bra  program på TV att njuta av. Det är riktigt skönt att bara få sjunka ner i en fåtölj, lite TV, en tidning och så lite titt i datorn i pauserna. Den är i ett annat rum så det passar bra att resa sig då och då.
 
I dag öppnade jag en ny hage till Elin, Dominans och Bouchette så att de får lite nytt fräscht gräs. I o för sig så är damerna väldigt runda om magarna men det är bra för Dominans. Jag får banta tjejerna när de hamnar i vinterhagen sedan. Den här fantastiska hösten vill man ju utnyttja till hästarna nu när det fortfarande finns skapligt bete.
 
Bouchette visar sin mage

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0