Sylt på LCHF-vis

Min krusbärssylt blev väldigt god. För att testa så stekte jag LCHF-plättar till lunchen idag. Tror det är över tjugo år sedan plättlaggen var framme ur skåpet. Eftersom jag använder ankägg blir de väldigt gula (syns på bilden). Jag testade med att använda kokosfett från hälsokosten att steka i. Det gjorde att de blev lite frasigare än vanligt. Till serverades krusbärssylten och vispad grädde. Sylten gjorde jag på massor med krusbär och pyttelite honung.
 
 
Vi har använt grillen flitigt den sista tiden. Igår grillade vi hemlagade hamburgare på den. Hamburgarna var gjorda av tackfärs. Det är den godaste köttfärsen som finns.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0