Vårens första

Nu har vi vårens första mamma(pappa)-barnläger. Det är inte vanligt med pappor men den här gången har vi faktiskt en med. Roligt att det börjar dyka upp någon då och då. Vi har haft en otrolig tur med vädret. Uppehåll hela dagen och sol på eftermiddagen. Anders kom hem från skyttetävling från Stockholmstrakten och där hade det snöat 15 cm på förmiddagen och varit kallt och otäckt.

Hästarna tycker det är kul med läger och njuter verkligen av att bli ompysslade så intensivt. I dag var det trötta ben med träningsvärk som hoppade av hästarna efter sista ridpasset. I morgon blir det två pass till. Det är alltid lika spännande att se varje ryttares utveckling. En del är väldigt duktiga på att ta till sig information och kunna ändra sig till det bättre under ett ridpass. Det är imponerande för det är verkligen inte lätt att bryta ett invant mönster.


Bouchette är en av de hästar som går med på lägret. Hon är brunstig så hon spanar in alla snygga killar på ridbanan.

Kvällens trerättersmiddag var verkligen den perfekta maten. Inte så mycket kladdiga skålar på slutet så köket såg otroligt rent och fint ut. Normalt sett brukar det vara som en bombnedslag när tre rätter ska förberedas. Gott blev det också och alla verkade nöjda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0