Redovisningar

Är i Malmö på min ridterapiutbildning. Idag skulle jag leverera två stycken olika redovisningar. På förmiddagen efter den första föreläsningen var det dags. Vi var halva gruppen och vi hade fått i uppdrag att läsa en bok om hästens beteende. Vi skulle även fördjupa oss i ett antal sidor och så ta upp en diskussionsfråga kring det och leda en diskussion. Det blev en väldigt bra genomgång och det var många intressanta diskussioner. Jag lyfte frågan om att hålla hästar i lösdrift med plus och minus och hur man praktiskt ska gå tillväga i samband med terapin.
Skönt när förmiddagen var avklarad.
På eftermiddagen var det dags för nästa redovisning. Nu skulle vi hålla ett halvtimmes föredrag om två olika horsemanshipmetoder. Det var ett grupparbete så vi var tre stycken som hjälptes åt. Det flöt det också och alla är ju så intresserade av varandras arbeten så det kommer frågor och funderingar som gör att det blir ännu bättre.
Dagen avslutades med ett avsnitt om psykiatri. Kunde varit intressant men det var en katastrofdålig föreläsare och man kunde verkligen fundera på syftet med det hela. Annars har allt varit bra på utbildningen så detta var ett undantag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0