Imponerande

I dag ledde vi över Totte, Rasmus, Grattis och Dominans till bete på den andra gården. Min härliga Dominans imponerade igen. Från början gick Totte och Rasmus först. Jag ledde Dominans och Grattis och Dominans stegade på med stora kliv. Han såg sig nyfiket omkring men var hela tiden lugn och trygg. När vi kommit drygt halva vägen stannade de i täten upp och då klev han oförskräckt förbi och hade sedan täten. Vilken modig kille!

Han har aldrig gått så långt hemifrån tidigare och det fanns verkligen mycket att titta på. Vi mötte också en bil på vägen och då blir det riktigt trångt men även det gick bra. Jag längtar verkligen till den dagen han är stor och han kan ridas. Vi kommer ha många mysiga turer tillsammans ut för med det lugna temperamentet och förtroendet för människor kommer det bli helt underbart.

Dominans gillar sin nya flock. Han är lugn och slutade gnägga efter Domina så snart de blev fyra tillsammans. Han campar mest ihop med Grattis för Totte och Rasmus är ju bästa polare sedan tidigare.


Dominans sin första sommar. Nu har han fått mörkare färg.

Kommentarer
Postat av: Helene

Hej Lena! Kul att du har fått en sån härlig fölunge/unghäst. Han ser superfin ut på bilderna, roligt att du också gillar fullblod, dom är speciella men oftast underbara tycker jag. MVH

Helene (hon med Rulle).

2011-05-17 @ 20:12:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0