Vilken värme

Man ska väl inte klaga men pust vad varmt det var idag. Det kändes som att jobba i en bastu. Hög luftfuktighet och klibbigt. Fixade lite staket och sedan var det dags för Grattis, Musseron, Rasmus, Miljard och Totte att flytta ut på betet. En vän hjälpte mig att leda över dem. De skulle ända till hagen längst bort på Börsnäs. Vi ledde först över Grattis och Musseron. Musseron skötte sig mycket bra och försökte bara ett bus strax innan vi var framme men då ryckte jag till i grimman och han skärpte sig direkt. Sedan gick vi över med Miljard och Rasmus.

Totte och jag åkte på träning. Det var första gången för säsongen vi red på utebanan. Han var inte så kul i början men efter ett tag släppte det och vi fick t o m till galoppombyte på volt. Efter träningen åkte jag med transporten bort till hagen och där fick Totte kliva ur och sedan kliva ut i det underbara gröngräset.



När jag kom tillbaka till gården hade sista tackan som fortfarande går kvar i fårhuset äntligen lammat. Fyra svarta lamm stod på benen och letade efter hennes spenar. Det verkade ha gått bra så nu måste jag bara se till så alla verkligen får mat. Hoppas Dominas fölning går lika smärtfritt.


Kommentarer
Postat av: Alice

Hur varmt var det?

2010-05-20 @ 19:45:27
Postat av: lena oktav

Så söta! De måste jag titta på nästa gång jag kommer.

2010-05-22 @ 19:56:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0