Lite om lägret

Återigen har vi ett helgridläger. Den här gången stäcker det sig från fredag kväll till söndag kväll. Alla ska komma mellan 18-18.30 men så blev det inte denna gång. Tiden gick och åtta personer saknades. Förstod att det måste vara trafikstockning någonstans och det stämde. Det var långsamma köer ut från Stockholm. Man förstår att alla åker iväg till sina fritidshus i det fina majvädret men det blir inte kul på vägarna när alla ska iväg efter jobbet på fredagen. Vid halv åtta hade alla dykt upp så vi började direkt med maten så fick det bli lite presentation därefter.
Förra helgen hade alla vuxna ridit mycket men den här gången är det många nybörjare både bland vuxna och barn. Hästarna sköter sig så bra. Miljard vilar detta läger och Elin som varit halt såg fräsch ut idag.

På morgonen kör jag bort de som har hästar att hämta på Börsnäs och hjälper dem att ta ut dem ur hagen. Sedan promenerar de hem med dem. Under dagen när de inte rids får de gå i lösdriften och på kvällen tar vi tillbaka dem till betet igen.


Stor härlig hage att se fram emot

Chassi, Bilbo och Loppan går nu i en lösdrift under dagen och sedan ska de få ny beteshage att gå i den andra halvan av dygnet. Eftersom alla tre hade fång förra året så är jag lite orolig inför det hela men jag hoppas att det ska gå bra när de inte kan beta hela tiden utan att det blir en lagom dos.


Full fart runt Hagstugan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0