Våren är här

Vad ljust och härligt det blivit. När sportloven är slut känns det alltid som att dagarna plötsligt är mycket längre. Solen skiner och det droppar från taken.



Mängder av snö hade ramlat ner från taket under natten. Det blev besvärligt att ta sig in i stallet och även att komma åt ensilagebalarna.



Häromdagen var det en väldigt liv uppe vid asparna i backen vid vedboden. Det var två par med kajor som for runt i träden och kikade in i hålorna. De verkade kolla in vilka olika bostäder som fanns att hyra inför äggläggningssäsongen. Tror det var hannen som hade intiativet och ständigt kallade på frugan att hon skulle kolla in hans olika förslag. Dagen efter var det helt tyst igen så de har nog gjort sina val.

Åkte på träning med Totte på kvällen. Det har varit ett uppehåll på tre veckor och det har inte blivit någon vettig träning hemma heller så hade inte så stora förväntningar. Det var väl därför det gick så bra. Min tränare är så himla nöjd med honom och berömmer honom för att han jobbar så bra bakifrån numera och bär sig så mycket bättre. Fick beröm för att han flyter så fint i skänkelvikningarna fast jag måste erkänna att det känns som jag måste rida varje steg. Roligt att resultatet tydligen blir så bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0