Tiden går så fort

Nu är sista mamma-barnlägret för den här sommaren avslutat och det återstår bara ett 7-dagarsläger. Sedan är vi framme vid 16 augusti. Det är otroligt så fort tiden går. Alldeles nyss var det juni och sommaren började. Det är nackdelen med att ha läger att tiden går så rasande fort.

Det har varit en väldigt bra sommar. Har haft så trevliga läger med så mycket positivt. Alla hästar har också hållit sig friska. Någon småsak bara som vi botat med ett par veckors vila.

I dag avslutad vi lägret med att ha gymkhana. Vi har nästan alltid med Mia som gymnkhanahäst. Hon älskar det och sätter gärna fart om hon får. Det är som hon förstår att man vinner om man är snabb. Det är roligt att leka lite och det är en bra test av om eleverna lärt sig rida med sitsen eftersom man vinner tid och det blir mindre krångel om man gör rätt i sin ridning. Många glada skratt blir det också alltid. I dag var barnen riktigt exalterade och hade väldigt roligt och även mammorna hängde på bra. Det blev två - två mellan lagen så jämnare kunde det inte vara.



Mia har startat

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0