Mellandag

I dag har vi en mellandag mellan två läger. Förmiddagen har gått åt till att städa. Skönt att det inte var läger i dag för regnet har vräkt ner nästan hela dagen.

På eftermiddagen red min hjälpledare Antonia Henry. Han gick inte förra lägret men ska nu var med så det var läge att känna lite på honom och se hur han skulle uppföra sig. Henry kan få lite överskottsenergi ibland när han stått ett tag. Antonia rider så mjukt och känner verkligen in hästen. Det blev så tydligt att Henry vill ha en ryttare med god balans och som har den mjukast tänkbara handen. I början var han lite spänd som han väntade på obehag men när ryttaren hela tiden var mjuk så slappnade han av och blev så mjuk och fin i kroppen. Inte en tendens till bock eller någon protest på hela ridpasset.


Henry

På kvällen gick vi ut till stona och matade Domina med kraftfoder. Det var en riktigt liten busig fölunge som for omkring oss men oj vad fin Dominans börjar bli. Fina linjer och nu börjar de bländande gångarterna visa sig. Jag önskar verkligen att han hade haft en fölkompis att busa och leka med.


Dominans

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0